2013-10-08

Crazy About You -19

ConfusedLast spring.
Jag åkte aldrig till festen med Zayn. Zayn hade något annat han behövde göra och jag var inte på humör. Efter flera dagar av att höra Jacob och Jessica bråka så var det inte så lätt längre att vara glad. Först övertalade jag mig själv att det var något litet bråk men jag blev mer och mer orolig. Jag visste inte ens säkert om jag skulle behöva flytta ännu en gång om de skulle göra slut. Jag visste inte om de skulle bli sams eller inte. Jag visste bokstavligen ingenting. Jessica låg inne på sitt rum, en framgång att hon faktiskt var hemma, Jacob sov i soffan och Wilma var i mitt rum med mig. Wilma spelade-eller försökte- på min telefon medan jag låg under filten och försökte sova. Klockan var knappt fem men jag var helt slut i kroppen.
 
-Nicki! sa Wilma missnöjdt. Jag gäspade och höjde ena ögonbrynet. Hon sträckte min mobil till mig. Den var tom på batteri. Jag som hade lyckats somna letade genast upp laddaren och Wilma satte sig på golvet bakåtlutad mot väggen.
-Så, mumlade jag halvvaket och la mig igen. Jag var fortfarande trött men lyckades inte somna om igen. Istället studerade jag Wilma som skrattade medan hon spelade.  Jag log för mig själv.
-Maten är klar! ropade Jacob. Jag gick och lyfte upp Wilma och gick till köket. Jacob satt redan och åt nudlar. Jag satte ner Wilma i sin stol och satte mig mittemot.
-Vart är Je-? sa jag men avbröts av Jacob.
-Hon sover, hon äter senare, svarade Jacob som hade blicken fäst ner i sin tallrik. Vi blev tysta och endast Wilma pratade lite, fast mest för sig själv.
-Tack för att du hade Wilma inne hos dig, sa Jacob tillslut. Wilma som hört sitt namn kollade med nyfikna ögon på Jacob. Jag log till svar. Då hördes en dörr öppnas och strax efter kom Jessica in till köket. Hennes ansikte var helt blekt och rent, hennes hår såg fortfarande perfekt ut och hennes leende var mildt. Hon satte sig ner och började ta mat.
-Ska du verkligen inte gå? frågade Jessica med munnen full med mat.
-Jag tror jag ska se på film eller något, sa jag och hon nickade.
-Är ni.. sams? frågade jag, rädd för att veta svaret. Dem var tysta, för länge. Wilma spilde ut sitt vatten och de började direkt hämta papper för att torka upp. Jag stirrade ner på maten, jag var inte hungrig fast jag knappt hade ätit upp hälften. Jag reste mig och skjölde av disken. Jag gick snabbt till mitt rum och då hörde jag ur de faktiskt pratade. Jag satte på min dator och kollade igenom min kompis blogg, hon som jag var ganska tajt med innan. Hon skrattade eller hade ett stort leende på varenda bild hon hade. Hennes dagar verkade extremt bra. Jag såg en gruppbild med henne, en annan tjej, BRIAN och min gamla klasskompis. Bilden på honom fick mig att rysa. Jag stängde ner fliken och gick in på Zayns twitter. Jag hade inget konto själv. Jag kollade igenom några tweets och några bilder. Jag tog upp min mobil och ringde Zayn.
-Hej älskling, hörde jag Zayn säga och alla mina negativa tankar var borta.
-Hej! sa jag glatt.
-Vad gör du? frågade Zayn.
-Sitter vid datorn, typ, sa jag.
-Kul, typ, skrattade Zayn och jag skrattade lite.
-Vad gör du då? frågade jag och Zayn berättade att han var och handlade mat. Vi pratade lite om allt möjligt innan vi la på. Snabbt efter gick jag och sov.
 
 
Jag satt vid matbordet och åt frukost när Jessica och Wilma kom in.
-God morgon, log Jessica. Jag svarade inte och fortsatte dricka min jucie.
-Jag har pratat med Gina.. mumlade Jessica och satte sig mittemot mig. Jag höjde blicken och väntade på fortsättningen.
-Vi tror att det skulle vara bra om du åkte till John och Lisa under någon vecka, sa Jessica.
-Va? sa jag och gapade häpet.
-Men du måste uppföra dig, inget bråk, sa Jessica.
-Varför får jag åka dit helt plötsligt? sa jag.
-Vi har mycket att reda ut här och Gina hade ideén att.. sa Jessica.
-Men.. avbröt jag. Jag tystnade. När jag precis vant mig i London skulle jag tillbaka. För en stund men ändå. Jag saknade John och Lisa men hade fortfarande inte förlåtit dem, och allt skulle vara förändrat.
-Vad säger du? sa Jessica.
-Så ni ska seperera? sa jag irreterat.
-Det har jag inte sagt? sa Jessica förvånat.
-Ni kan knappt att vara i samma rum! utbrast jag surt och reste mig och gick till mitt rum.  Jag smällde hårt igen dörren. 
 
Jag packade min väska för att sova över hos Zayn. Han hade erbjudit mig att sova över. Jag tog lokalbussen till Zayn även om det inte alls tog lång tid att gå meeen, jag orkade inte. Med hörlurarna i öronen så gick mot Zayns port. Jag skyndade mig upp för trapporna och plingade andfådd på dörren.
-Hej, sa Zayn när han öppnade. Han kramade mig.
-Hej, log jag medan jag tog av mig mina ytterkläderna.
-Vill du ha något att äta? frågade Zayn när vi gick mot vardagsrummet.
-Nej tack, sa jag och vi satte oss i soffan. Zayn satte på teven och jag lutade mig mot Zayn. Zayn pussade min hjässa och jag gäspade.
-Är du trött? fnissade Zayn. Jag nickade och Zayn tog sina armar runt mig och det tog bara några minuter innan jag somnade i Zayns famn.

Okej jag har en frågaaa:) 
Tycker ni att ''Nicki'' ska ha långt/kort hår? Tänk på karaktären och inte vad ni tycker om mest på Miley. Jag tycker själv nog kort hår, men vill se vad ni tycker! 
Kommentera gärna vad ni vill ska hända. 
Puss & kraaam