Crazy About You -17

Michaelas perspektiv:
 

Jag och Harry var trötta efter en lång dag och kollade på film på Harrys dator.
-Jag tänkte imorg.. sa Harry tills min mobil surrade till. Jag tog upp den och såg ett sms från Nicki. Jag log och knappade in ett svar. Hon undrade om jag ville komma på en tjejmiddag på fredagen. Vilket jag ville! Harry började om.
-Jag tänkte imorgon att vi bara skulle slappa, sa Harry och hans gulliga-perfekta- smilgropar dök fram.
-Och sova halvadagen? Det blir perfekt! sa jag och kysste honom. Som alltid kände jag fjärilarna i magen och jag ville bara känna hans läppar mot mina i all evig tid. När kyssen avslutades så gosade jag ner mig under täcket. Harrys täcke var stort och varmt occch väldigt gosigt. Harry lyfte på datorn och la sig ner brevid mig.
-Vill du se klart? frågade Harry och slutet blev sluddrigt pågund av en gäsp.
-Vill du? frågade jag och Harry gjorde en tveksam min.
-Nja, sa Harry och jag tydligade det svaret till ett 'Nej'. Harry la undan datorn och släkte sedan lampan i rummet. Nu var det mörkt och jag såg knappt Harry i mörknet. Han la sig ner igen och nu la jag med ansiktet mot Harrys. Jag såg svagt ett leénde.
-God natt älskling, sa han och pussade min panna. Jag log nu ännu större. Våra fingrar flätades under täcket.
 
Jag vaknade av att jag blev skakad -av Harry.
-Vaknaaaaa, sa han med han fortsatte skaka mig. Jag skrattade och satte mig upp.
-Vi skulle ju sova ut, klagade jag. Harry hade ett busigt leénde. Jag la mig ner igen och drog täcket över huvudet. Harry skrattade.  Jag kände hur han sakta drog upp täcket. Hans ansikte hamnade framför mitt. Jag kunde inte låta bli att skratta.
-Jag är inte trött, sa Harry och pussade min kind.
-Jag är! sa jag.
-Ska vi göra frukost? frågade Harry med lugn röst. Jag nickade. Harry stod i kanten av sängen. Jag hoppade upp på hans rygg och Harry nästan sprang -med mig på ryggen- in till köket där han släppte av mig på köksbänken.
 
 
Nickis perspektiv:

Nu hade jag skickat iväg ett sms till Michaela, det kändes bra. Och snart därefter fick jag svar. Hon kunde komma till min tjejmiddag som Jessica tvingat mig till att ha. Jag och Zayn skulle mötas innan vi skulle gå på bio tillsammans. Jag tog min väska över axeln och sedan var jag redo att möta upp Zayn. Det var nära till regn ute. Inte till en stor överraskning direkt. Lyktorna och lamporna lös upp gatorna. Jag svängde in till gatan där Zayn bodde och där gick han. Han vinkade åt mig och hade ett stort leénde på läpparna. Jag kramade honom och sedan började vi gå mot biografen. Min hand var i hans och det gjorde inget att det droppade försiktigt ner regndroppar på oss.
-Hur känns det inför tjejmiddagen? frågade Zayn när vi var framme och ställt oss i kön till biljetterna.
-Jag har frågat Michaela, och ska fråga några tjejer på måndag i skolan, jag vill ärligt inte ha en tjej kväll, sa jag och suckade.
-Ni kommer ha det jätte bra, funderar på om jag ska klä ut mig till tjej, sa Zayn och skrattade. Jag puttade honom lätt på axeln och skrattade. Vi kom fram dit man skulle köpa biljetter.
-Två biljetter tack, sa Zayn.
-Slutsålt, jag är ledsen, svarade mannen bakom båsen.
-Helt? suckade Zayn.
-Halvt, nej självtklart helt! sa mannen med en sur röst. Zayn nickade och vi backade undan ur kön.
-Vad gör vi nu? sa Zayn.
-Jag är hungrig, vi kan gå och äta någonstans? föreslog jag. Zayn tyckte det var en bra idé så vi började leta upp ett ställe där vi kunde äta och det inte var en kö som var enorm. Efter ett tags letande hittade vi en liten snabbmatkedja där det var en liten kö. Vi ställde oss sist och väntade på vår tur att beställa.

Kommer göra delarna oftare så novellen kommer någon vart innan sommaren. :) Kommentera gärna vad ni tycker om kapitlet! ♥♥ Tack till alla som fortfarande läser även fast det är så dålig updatering!

Kommentarer
Postat av: Berättelser om One Direction

haha, helt? Sa Zayn. Nej halvt Sa mannen. Det var roligt!;p hehe;p

2013-05-19 @ 11:15:54
URL: http://berattelsermedonedirection.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback